10. lokakuuta 2012

Last Friday Night...

Vaikka otsikko viittaa perjantain-iltaan, meinasit kertoa kylläkin koko viikonlopun tapahtumista :)
Yli viikko sitten ystäväni Reetta soitteli minulle Salosta päin ja kyseli kuulumisia. Soittoon mahtui myös kysely "Koska olen tulossa Saloon?". Sovimme siinä sitten samalla, että jos vaikka heti torstaina tulisin yökyläilemaan Reetan uuteen asuntoon. Minulla oli siis perjantain vapaa joten päätin käyttää itsenäisen opiskelu- päivän hyödyksi ja mennä Saloon tapaa kavereita ja tietenkin Äitiä 


Emme tehneet mitään erikoista torstainiltana muuta kuin kävimme Subwayssa syömässä ja kutsuttiin myös Beeda mukaan :) Syömisten jälkeen kun tulimme kämpille, Reetta soitteli Niinalle joka sitten tottakai halusi tulla vaihtamaan myös kuulumisia :D Ilta sujui siinä kun katselimme Reetan kanssa todella outoa kauhuleffaa koska Reetta ei ollut vielä hommannut DVD-soitinta, jossa oli kojootteja, jotka söivät ihmisiä ja naiset ja vauvat muuttuivat puiksi.. So weird.
Hyvin nukutun yön jälkeen nousimme jo kymmeneltä, sillä Reetan luo tuli joitain tyyppejä tuijottelemaan Reetan sohvaa, joka oli hänen isänsä mielestä rikki.. Koko perjantai meni muutenkin ihan sählingiksi, koska päätimme mennä pizzalle Reetan, Suvin ja Maijun kanssa, mutta kaikilla oli jotain menoa ja sen sumbliminen, että mihin aikaan nähdään oli jotain järisyttävän vaikeaa. No lopulta pääsimme sinne pizzalle, jonka jälkeen minun olikin jo aika lähteä kurvailemaan takaisin Alastaron suuntaan.
Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa vanhoja tuttuja ja puhua suut puhtaaksi kaikista juoruista. Varsinkin kun olemme Reetan kanssa tunteneet.. öö... aina(?) on jotenkin piristävää ja ihanaa, että silti monen vuoden jälkeen pystyy pitämään yhteyttä.  You're so important to me ♥ Muistelimme toki ylä-aste aikojakin kun seikkailimme ympäri asuinseutuamme. Mietin, että vaikka niihin aikoihin mahtui hyviä kuin huonojakin aikoja, en muuttaisi niistä mitään.


No, lauantai aamu alkoi sitten sillä, että lähdimme jonnekkin pöytyän suuntaan ajelemaan läheiseen lemmikkikauppaan. Löysin sieltä sitten Ticolle uuden kaulapanna with diamonds ja aivan suloisen paidan hänelle Tottakai hän sai sitten valita oman herkun hyllystä :)
Matka jatkui kohti Mellilää ystäviemme luo ja päätimme illalla pitää illanistujaiset. Lila lupasi tehdä afrikkalaista(?) herkkua jonka nimeä en nyt muista :P Nautimme siinä sitten tottakai vähän nestemäisiäkin herkkuja.


Kuuntelimme musiikkia ja puhuimme asioista maasta taivaaseen.
Ilta päättyi hyvin vaikkakin sunnuntai-ilta oli täyttä järkytystä, mutta siitä en ala latelemaan mitään, sillä sen muisteleminenkin tekee pahaa..



Nyt taidan alkaa tekemään jotain järkevää vapaapäivän kunniaksi kuin istumalla koneella.

♥: Taizu

PSY- Gangnam Styke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti